torsdag 13 november 2008

1 års kalas!

I lördags hade vi 1 års kalas för lilla gumman :)
Dagen började som vanligt bus hela förmiddagen och när Nova sov sin lunch-sovning, gjorde jag klar tårtorna!!
Mamma och min mormor kom tidigare, dom ville hjälpa till att plocka fram och mysa extra med födelsedagsbarnet(men hon sov och vaknade när nästan alla hade kommit). Mamma hade även med sig en tårta, hur fin som helst en tårta med bild på våran prinsessa! Och den hade morfar beställt till oss. De som var roligaste var att vi hade pratat om att vi ville beställa en sån tårta, men att min pappa tyckte inte de var mening, hon förstår juh ändå inte att de är hon på tårtan. Så vi tänkte ja ja, vi gör de nästa år! Men de var ju BARA FÖR ATT HAN ville köpa den till oss :D TACK SÅ JÄTTE MYCKET PAPPA MORFAR.
Så vacker!
Klockan 13.45 började de komma folk, vi hade bestämt att vi skulle ha födelsedagskalas på en dag, så de blev jätte mycket folk, men tok roligt! Räknade till 32 st som kom och firade Novas första kalas ;)
Kakorna tog slut på en gång, men tur att mormor hade bakat jätte många kakor så de var bara att fylla på och jag tror att vi stod och bryggde kaffe hela eftermiddagen *ler*
De var som rena julafton, Thomas fick ta fram en stor soppsäck som vi kunde slänga allt presentpapper i. Och gissa om hon fick många presenter?!?!
Hon fick jätte mycket saker, allt från leksaker, pratande gosedjur, sänghimmel, pengar, kläder, trummor, sjungade sköldpadda, tjock strumpor, sångpåse, pussel, skor, och mera leksaker!!


Nova
Nova, leksaken har hon fått
av mormor & morfar. Gillar den mycket!

Emilia(gillar den oxå*ler*) & Nova.

Nova har hittat nå spännande på bordet.

Jag & Nova
Maria & Ellen
TACK alla som kom och ville fira NOVAS första födelsedag och TACK för alla fina presenter.
Vi hade även ett litet kalas bara vi och mamma, pappa, Rickard och Arvid den dagen hon fyllde år. Alltså 5 nov en ons! Så många paket har hon fått.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var ett jätte trevligt kalas!!!:)