måndag 25 augusti 2008

Babysim!

Idag började Babysimmet igen :D Andra kursen, som heter Grodan!!

Vi badade lite senare idag, 14.10 exakt. Men nästa måndag kommer vi bada 11.30.
Tyvärr så fick jag sj inte bada pga stygnen, så jag passade på att filma och knäppa några kort! Men men alla kort jag knäppte när dom badade blev suddiga, de var så himla varmt där inne så linsen bara immade igen & jag själv trodde jag skulle flyta bort! Dom hade fel på ventilationen, så när de var mer än 18 grader varmt ute, så slog ventilationen av! Så de var en bastu där och jag som hade kläder på mej! Dom hade 36 grader i vattnet som egentligen brukar vara 32!
Hoppas bara att inte de jag filmade blev tok suddigt, gjorde rent linsen flera gånger!
Så kul att se hur hon har utvecklas sen sist vi badade, våran lilla gumma ;)
Hon var jätte duktig att hänga vid kanten & flyta omkring i en flyt-ring (pappa T hade svårt att hänga med*ler*) Eller hon var duktig på ALLT ;)
Nova verkligen älskar att bada!

Så kul att träffa alla mammor igen och dom få papporna som är där (många jobbar juh) och alla barnen! Såklart! Stora hade alla blivit :)
Lite tråkigt bara att vi inte kommit i samma grupp som sist, men skönt att Mari, Niklas & Emilia är i våran grupp *love* och
Nikita & Albin går i våran grupp nu, skoj! Dom badade tiden innan oss förut!!
Emilia väntar på att få bada :)
Emilia & Niklas!
Nova & pappa T

3 kommentarer:

Anonym sa...

mysigt med baby sim.. Fina bilder..

Malinanan sa...

Vad skönt att du inte är arg på mig.. Jag hade verkligen sjukt dåligt samvete. Och ja jag har börjat blogga igen och det är för din och Emmas skull, typ mina enda bloggläsare =)

Malinanan sa...

Du har blivit utmanad i min blogg.
Så kolla in och besvara =)