måndag 13 oktober 2008

Babysim!

Idag har vi varit på Babysim, sista gången på den här kursen! Så nu har Nova fått ett litet klistermärke med en groda på, som ska klistras fast på hennes diplom som hon fick i första kursen! Alltså denna kurs hette grodan ;)
Hon är så duktig i vattnet, idag dök hon på riktigt! Ledaren Sara hade Nova i famnen, vi gjorde först några surfar fram och tillbaka till mej och Nova skrattade jätte mycket!!
Sen hade hon Nova i famnen och jag fick ett par simglasögon så jag kunde titta på Nova under vattnet. Sara gjorde in andningar och sen släppte hon Nova, som sköt ifrån sig och simmade mot mej, de var jag som skulle ta emot henne! Var så himla läckert att se henne under vattnet och titta på mamma gjorde hon oxå ;)
Och BÄST av allt att vi har fått med de på film, för Niklas filmade allt med våran videokamera! Han kunde tyvärr inte bada, så han ville filma oss istället :) *tack Niklas*
Nova och Emilia tycker de är så roligt att bada, dom sparkade även boll till varandra och åka rutsch-kana var deras favorit :) *gullungarna våra*

Så nästa vecka börjar Nova sin 3:e babysim kurs!
Så skönt/kul att de inte är nå öppehåll emellan!!! Utan den börjar på en gång!

Inga kommentarer: